top of page
Zoeken

Sunshine wil maar niet op Spotify verschijnen

Er is een lastig probleempje met het laatste liedje dat ik heb gepubliceerd. Vanaf de site waar ik mijn werk publiceer gaan mijn liedjes naar alle digitale platformen in de wereld zoals Deezer, Itunes, Spotify en nog veel meer. Maar op de een of andere manier blijft Spotify volhouden dat ik niet besta. (hoewel mijn andere werk er wél op staat) Communicatie met dergelijke grote organisaties is niet zo makkelijk dus ik moet geduldig wachten. Via Itunes is het al wel te downloaden en het staat ook al wel op Youtube.


Recente blogposts

Alles weergeven

Lekker bezig

Zoals jullie misschien weten ben ik een behoorlijke tijdje niet in staat geweest om muziek te maken. Maar de laatste maanden gaat het best wel weer lekker met me en het oude beestje is weer flink op

Mannen met paarden

In mijn vorige bericht had ik het over het lied 'Mannen met paarden' dat bijna klaar is. De fantastische Vincent Chambon zal daar een gitaarsolo op spelen. Dat is inmiddels grotendeels gebeurd maar er

alles ff on hold

In verband met mijn gezondheid moet ik mijn muzikale leven even stil zetten. Het lukt eventjes allemaal niet meer zo goed. Ik hoop dat dit niet al te lang duurt want ik heb nog zoveel liedjes die ik w

Comments


bottom of page