top of page
Zoeken

alles ff on hold

Bijgewerkt op: 11 sep. 2022

In verband met mijn gezondheid moet ik mijn muzikale leven even stil zetten. Het lukt eventjes allemaal niet meer zo goed. Ik hoop dat dit niet al te lang duurt want ik heb nog zoveel liedjes die ik wil opnemen en publiceren... Het eerste liedje dat uit zal komen heet Mannen met paarden. Het is bijna klaar maar Vincent Chambon heeft mij toegezegd daar een gitaarsolo in te gaan spelen. Dat zal het eerste zijn dat ik ga doen. Helaas weet ik niet wanneer dat precies zal zijn.

Recente blogposts

Alles weergeven

Lekker bezig

Zoals jullie misschien weten ben ik een behoorlijke tijdje niet in staat geweest om muziek te maken. Maar de laatste maanden gaat het best wel weer lekker met me en het oude beestje is weer flink op

Mannen met paarden

In mijn vorige bericht had ik het over het lied 'Mannen met paarden' dat bijna klaar is. De fantastische Vincent Chambon zal daar een gitaarsolo op spelen. Dat is inmiddels grotendeels gebeurd maar er

Comments


bottom of page