top of page
Zoeken

Mannen met paarden

In mijn vorige bericht had ik het over het lied 'Mannen met paarden' dat bijna klaar is. De fantastische Vincent Chambon zal daar een gitaarsolo op spelen. Dat is inmiddels grotendeels gebeurd maar er moet nog wat afgemaakt worden, de puntjes op de i zullen we maar zeggen. Helaas kreeg ik vorige week bericht van Vincent dat het niet zo best gaat met zijn gezondheid zodat dat voorlopig ff moet wachten. Begrijpelijk natuurlijk en ik wens hem en zijn familie vanaf hier het allerbeste toe. Doe rustig aan Vincent, die mannen met paarden wachten nog wel eventjes op je.

Recente blogposts

Alles weergeven

Lekker bezig

Zoals jullie misschien weten ben ik een behoorlijke tijdje niet in staat geweest om muziek te maken. Maar de laatste maanden gaat het best wel weer lekker met me en het oude beestje is weer flink op

alles ff on hold

In verband met mijn gezondheid moet ik mijn muzikale leven even stil zetten. Het lukt eventjes allemaal niet meer zo goed. Ik hoop dat dit niet al te lang duurt want ik heb nog zoveel liedjes die ik w

Comments


bottom of page