top of page

Bijgewerkt op: 7 mrt. 2023

Zoals jullie misschien weten ben ik een behoorlijke tijdje niet in staat geweest om muziek te maken. Maar de laatste maanden gaat het best wel weer lekker met me en het oude beestje is weer flink op gang aan het komen. In die maanden zijn Jan Francois en ik druk geweest met het produceren van een gezamenlijke single. Het is een Engelse versie van het nummer Stof dat ik een paar weken geleden uitbracht. Ikzelf zing het in het Zeeuws maar ik had het gevoel dat het in het Engels een heel andere song zou kunnen hebben. Ik vroeg Jan of hij deze song in het Engels wilde zingen en gelukkig zag hij dat helemaal zitten. De opnamen zijn inmiddels afgerond en het is alleen nog even wachten op de bijbehorende clip. De release staat gepland op 12 maart.

Dus hou het in de gaten.


Het wordt voorjaar en Inge en ik voelden al wat summer vibes opkomen. Vorige zomer had ik op mijn terrasje lekker in de zon wat zitten pingelen. De eerste fragmenten van wat later A hot summer night zou worden rolden toen uit mijn gitaar. Ik liet het idee aan Inge horen om te vragen wat ze ervan vond. Zij schreef er meteen een toepasselijke tekst bij. En samen denken we dat we er een heel fijn liedje van hebben gemaakt. De opnamen liggen klaar en de clip is af. Maar we wachten nog even met uitbrengen tot bij iedereen de summer vibes op exploderen staan.


Dus Take it easy folks en hou je nog even in.

Op 7 april laten we het liedje vrij.

In mijn vorige bericht had ik het over het lied 'Mannen met paarden' dat bijna klaar is. De fantastische Vincent Chambon zal daar een gitaarsolo op spelen. Dat is inmiddels grotendeels gebeurd maar er moet nog wat afgemaakt worden, de puntjes op de i zullen we maar zeggen. Helaas kreeg ik vorige week bericht van Vincent dat het niet zo best gaat met zijn gezondheid zodat dat voorlopig ff moet wachten. Begrijpelijk natuurlijk en ik wens hem en zijn familie vanaf hier het allerbeste toe. Doe rustig aan Vincent, die mannen met paarden wachten nog wel eventjes op je.

Bijgewerkt op: 11 sep. 2022

In verband met mijn gezondheid moet ik mijn muzikale leven even stil zetten. Het lukt eventjes allemaal niet meer zo goed. Ik hoop dat dit niet al te lang duurt want ik heb nog zoveel liedjes die ik wil opnemen en publiceren... Het eerste liedje dat uit zal komen heet Mannen met paarden. Het is bijna klaar maar Vincent Chambon heeft mij toegezegd daar een gitaarsolo in te gaan spelen. Dat zal het eerste zijn dat ik ga doen. Helaas weet ik niet wanneer dat precies zal zijn.

bottom of page