top of page
Zoeken

IN DE MEDIA !

a.s. zaterdag heb ik een telefonisch interview met Elsa van Hermon en Marcel van den Driest van Omroep Zeeland. Het gaat natuurlijk om de nieuwe songs die ik aan het uitbrengen ben. Als je het leuk vindt om te luisteren, het zal rond half een worden uitgezonden.

Maar luister, als je wil, eerst naar dit fabultumeuse fragment van de solo van the Great Luc Oggel


(enne... met een koptelefoontje klinkt alles echt beter)

Recente blogposts

Alles weergeven

Lekker bezig

Zoals jullie misschien weten ben ik een behoorlijke tijdje niet in staat geweest om muziek te maken. Maar de laatste maanden gaat het best wel weer lekker met me en het oude beestje is weer flink op

Mannen met paarden

In mijn vorige bericht had ik het over het lied 'Mannen met paarden' dat bijna klaar is. De fantastische Vincent Chambon zal daar een gitaarsolo op spelen. Dat is inmiddels grotendeels gebeurd maar er

alles ff on hold

In verband met mijn gezondheid moet ik mijn muzikale leven even stil zetten. Het lukt eventjes allemaal niet meer zo goed. Ik hoop dat dit niet al te lang duurt want ik heb nog zoveel liedjes die ik w

Comentarios


bottom of page