top of page
Zoeken

Ik moet doorgaan

De tweede single is uit. Lekker in het Goes gezongen en met backing vocals van Alex en Anneke van Hootegem die er Kruinings dialect aan toevoegen. Maar dat scheelt in dit geval bizar weinig van het Goes.

Het is een up tempo nummer want ik mô immers noe deur hae!Recente blogposts

Alles weergeven

Lekker bezig

Zoals jullie misschien weten ben ik een behoorlijke tijdje niet in staat geweest om muziek te maken. Maar de laatste maanden gaat het best wel weer lekker met me en het oude beestje is weer flink op

Mannen met paarden

In mijn vorige bericht had ik het over het lied 'Mannen met paarden' dat bijna klaar is. De fantastische Vincent Chambon zal daar een gitaarsolo op spelen. Dat is inmiddels grotendeels gebeurd maar er

alles ff on hold

In verband met mijn gezondheid moet ik mijn muzikale leven even stil zetten. Het lukt eventjes allemaal niet meer zo goed. Ik hoop dat dit niet al te lang duurt want ik heb nog zoveel liedjes die ik w

Comments


bottom of page