top of page
Zoeken

2020 een nieuw jaar

We zijn weer al vijf maanden onderweg met de opnamen van mijn tweede album en ik zit nu op zo'n achtien nummers. Ad heeft inmiddels alle nummers ingespeeld maar Matthijs heeft momenteel verrekt weinig tijd. Die is druk met afstuderen en het masseren van een voetbalploeg uit Breda. Daarom zijn een stuk of vijf songs (voorlopig) ingespeeld met Superior drummer 3. Dat is een ongelooflijk goeie software drummer. Die klinkt ook echt wel te gek maar er gaat nu eenmaal niks boven een drummer van vlees en bloed.


De nummers zijn al behoorlijk uitgearrangeerd en wachten nu op invulling van gastmuzikanten. Peter de Smet heeft toegezegd dobro en steelguitar te spelen op een stuk of drie vier nummers. Jippie!! Waarschijnlijk zal er viool worden toegevoegd door Melanie van Overbeeke, waarmee ik een paar jaar in de groep Fragile speelde. En wie weet wat er zich nog allemaal gaat aandienen.


Als alle instrumenten zijn opgenomen ga ik alles inzingen en zullen er ook wel backingpartijen ingezongen worden door wie weet wie:)


En... ik heb geen deadline maar ik probeer er vaart achter te zetten.

Recente blogposts

Alles weergeven

Zoals jullie misschien weten ben ik een behoorlijke tijdje niet in staat geweest om muziek te maken. Maar de laatste maanden gaat het best wel weer lekker met me en het oude beestje is weer flink op

In mijn vorige bericht had ik het over het lied 'Mannen met paarden' dat bijna klaar is. De fantastische Vincent Chambon zal daar een gitaarsolo op spelen. Dat is inmiddels grotendeels gebeurd maar er

In verband met mijn gezondheid moet ik mijn muzikale leven even stil zetten. Het lukt eventjes allemaal niet meer zo goed. Ik hoop dat dit niet al te lang duurt want ik heb nog zoveel liedjes die ik w

bottom of page